Treningsløp Heistadmoen 29.06

Oppdatert 29/6 kl. 1700: Dette treningsløpet blir sterkt redusert og opprinnelige løyper er fjernet og skal ikke løpes.

Oppdatering 29.06 vedrørende hvordan komme til start og mål: Da det foregår en militærøvelse på området, så vil ikke soldatene la oss passere området mellom der kartene ligger og brakkeområdet til start/mål. Foreslår derfor at du henter kartene og parkerer ved skistadion og går vei/sti i skogen ned til start/mål.

Treningsløpet 29.06 bruker poster fra O-festivalen på Heistadmoen. Vi bruker poster fra O-festivalen og har i tillegg supplert med noen nye detaljer. Lørdag og søndag var det 3 + 3 ulike løype som var printet ut i vannfast papir. Overskudd av disse kartene er lagt i en pappeske ved bommen/tavla inn til Grønvad leir på Heistadmoen. Ved Grønvad leirtavla er det hengt opp en o-skjerm. Her er det selvbetjening av kart og velg selv hvilken løype dere vil løpe. I tillegg er det lagt ut et par løyper som pdf. Rød ring på utklipp nedenfor viser hvor kart er lagt ut.

NB! Følg parkeringsreglene! - se klipp nedenfor. Området er leid ut til øvelse, men vi har fått lov til å benytte ukas løyper som ble benyttet under o-festivalen, men de ville ikke at vi skulle kjøre til startene. Det blir litt å gå, men det er jo fint vær og lenge lyst.