Knutetrim og nærtrim

Nærtrim

Nærtrim er et opplegg er en lettere form for turorientering hvor postene ligger på fire nærkart tett inntil byen. Dette er egnet for alle aldersgrupper for lettere turer i områder nær byen.

I alt 70 poster står ute i hvert område hele sommersesongen fra 1.  mai til 15. september. Postene er trykket på kartet.Sesongen 2021 vil følgende kart/områder benyttes: Kjennerudvannet/Muggerudtjern, Gamlegrendåsen, Gruveåsen og Beverlokalet.

Deltakerne i Nærtrim er med i trekningen av gavekort ved å sende inn klippekort. Det er ikke nødvendig å ha vært på alle 70 bpostene for å være med i trekningen!

De tre nærtrimkartene kan kjøpes i byens sportsforretninger, Isaksen Libris Bokhandel og på Turistforeningens kontor. Prisen for en pakke med de tre Nærtrimkart + ett spesialkart (stolpeorientering) er kr. 200. Pris for enkeltkart er kr. 65.

Knutetrim

Knutetrim har 80 poster ute i skogen fordelt på fire kart i området rundt Kongsberg. Postene er tilgjengelige i perioden fra 1. mai til 15 september. Områdene som benyttes for sesongen 2021 er Kampenhaug, Primskottåsen/Langeid, Knuten og Blestua/Strutåsen. Postene er trykket på kartene. Ved å sende inn klippekort eller ved å registrere postene på turorientering.no, samler du poeng mot merker, plaketter og andre utmerkelser. Alle som leverer in klippekort, er dessuten med i trekningen av gavekort. Det er ikke nødvendig å ha vært på alle postene for å være med trekningen !

Kartene (pluss et oversiktskart over områdene i forhold til sentrum) og nødvendige beskrivelser leveres i en konvolutt som kan kjøpes for kr. 250 på stedene hvor nærtrimkartene selges. Konvolutten inneholder også informasjon om trimtilbudene "Ti på topp" og "Ukas sykkelpostse egne menypunkter.